
Pasta alla norma
baklažanai, pomidorai savo sultyse, česnakai, svogūnai, baltas vynas, kietasis sūris, bazilikas

Spaghetti Bolognese
malta jautiena, mūsų gamintas pomidorų padažas, kietasis sūris, prieskoniai, bazilikai

Pica Pollo alla bbq
mocarela, pomidorų padažas, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, vištienos filė, BBQ padažas, vyšniniai pomidorai, česnakiniai laiškai

Pica Prosciutto e funghi
mocarela, vyšniniai pomidorai, pomidorų padažas, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, kumpis, pievagrybiai, džiovintas raudonėlis

Pizza Prosciutto
mocarela, vyšniniai pomidorai, pomidorų padažas, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, kumpis, džiovintas raudonėlis

Pica Gamberoni
mocarela, pomidorų padažas, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, tigrinės krevetės, mažosios krevetės, maskarponės sūris, kapariai, pesto padažas, saulėje džiovinti pomidorai, bazilikas

Pica Piccante
mocarela, pomidorų padažas, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, malta jautiena, čederio sūris, juodosios pupelės, aitriosios paprikos, marinuoti mėlynieji svogūnai, česnakiniai laiškai

Pica Capricciosa
mocarela, pomidorų padažas, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, vytintas prosciutto kumpis, pievagrybiai, artišokai, saulėje džiovinti pomidorai, bazilikas

Pica Diavola
mocarela, pomidorų padažas, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, vytinta kiaulienos dešra, aitrus pomidorų padažas, juodosios alyvuogės, gražgarstės, džiovintas raudonėlis

Pica Margherita
mocarela, pomidorų padažas, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, saulėje džiovinti pomidorai, bazilikas

Pica Fungus
mocarela, pomidorų padažas, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, pievagrybiai, kelmučiai, baravykai, trumų padažas, česnakiniai laiškai, džiovintas raudonėlis

Dorada
mini bulvytės, pankolių, vyšninių pomidorų, gražgarsčių ir granatų sėklų salotos, kaparėlių-citrusų padažas, laimas

Jautienos išpjovos kepsnys
mini bulvytės, gražgarsčių, sultenių, vyšninių pomidorų salotos, pinijos, granatų sėklos, žolelių-aliejaus padažas

Kiaulienos šonkauliai
mini bulvytės, „Coleslaw” salotos, BBQ dūmo skonio čili padažas, kapota kalendra, česnakų laiškai, šviežia čili paprika

Kalakutienos kepsnys
griliuje keptos paprika, cukinija, konservuotas keptas ananasas, bruknių padažas

Midijos grietinelės padaže
balto vyno-garstyčių padažas, grietinėlė, svogūnai, česnakai, petražolės, česnaku pagardinta duona

Veganiškas mėsainis
bandelė, malta sojos mėsa, salotos Bionda, Rosso, veganiškas „guacamayo” padažas, marinuoti agurkai, švieži pomidorai. Patiekiama su fri bulvytėmis

Jautienos mėsainis
bandelė, brandinta jautiena, pomidorai, karamelizuoti svogūnai, marinuoti agurkai, čederio sūris, salotų lapai, BBQ padažas. Pateikiama su keptomis bulvytėmis ir „chipotle“ - majonezo padažu

Cezario salotos
Romaninės salotos, „Cezario“ padažas, kepti skrebučiai, kietasis sūris

Cezario sal. su vištiena
Romaninės salotos, „Cezario“ padažas, kepti skrebučiai, kietasis sūris

Gaivios kriaušių salotos
špinatai, gražgarstės, granatų sėklos, kepinti pekano riešutai, mangų-kalendrų padažas

Ožkos sūrio kremo ir burokėlių salotos
virti burokėliai, sultenės, gražgarstės, ridikėliai, kanapių sėklos, kepinti kedrų riešutai, aviečių padažas

Cezario sal. su krevetėmis
Romaninės salotos, „Cezario“ padažas, kepti skrebučiai, kietasis sūris

Kepti žalieji pipirai Padron
„Panco” džiūvėsėliai, saldžioji paprika, džiovintas česnakas, čili paprika

Keptos krevetės su čili
žirnelių ankštys, liofilizuoti žirneliai, česnakai, švieži čili pipirai, kalendra, laimas, skrudinta duonelė

Belgiški vafliai
patiekiami su karamele, šokolado ir braškių padažu, šviežiomis uogomis, šokoladiniais ledais, baltojo šokolado drožlėmis
Mūsų picos - kitokios: sveikesnės, gurmaniškos ir praturtintos išskirtiniais ingredientais
Džiovintų pomidorų riekelės vietoj įprasto pomidorų padažo, gabalėlis tuno, baravykų padažas, tobulas, gurmanų vertinamas trumų skonis.24 valandas brandinama tešla, iš kurios gaminamas netaisyklingos formos plonas, lengviau virškinamas ir sveikesnis picos padas su išsipūtusiais traškančiais kraštais. „Mūsų picos – kitokios, kad jas sukurtume, įdėjome visą savo patirtį, įgūdžius ir daug fantazijos“, – sako mūsų picų meniu autorius, prabangių restoranų virtuvės šefas Javier Lopez.
Daugiau informacijos