Degustacijos
5 ir 7 patiekalų degustacinė vakarienė
Kaip pramogą ypatingai progai ar po įtemptos dienos siūlome degustacinį 5 patiekalų meniu. Tai glausta gurmaniška kelionė po mūsų restorano meniu, ragaujant mūsų valgiaraštyje siūlomus patiekalus mini porcijomis. Šiuos patiekalus sukūrė mūsų šefas - kūrybingas eksperimentuotojas Edgaras Rutkauskas kartu su „Apvalaus stalo klubo“ šefo-mentoriumi, „Michelin“ žvaigždute įvertintu aukštosios virtuvės virtuozu iš Italijos Pasquale Palamaro ir jų kolegomis - žinomais virtuvės meistrais iš Lietuvos bei užsienio.
- Meniu 5 patiekalų - 69 Eur/asmeniui
- Meniu 7 patiekalų - 79 Eur/asmeniui
- Gėrimai, rekomenduojant mūsų somelje, užsakomi papildomai.
- Visi stalo svečiai turi užsakyti tą patį meniu.
- Žmonių skaičius: nuo 2 asmenų
- Trukmė: 1,5 – 2 h
- Kokiomis dienomis: bet kurią restorano darbo dieną
- Rezervuojant vakarienę per Table-in, pastabų laukelyje būtina pažymėti, jog tai bus degustacinė vakarienė, užsakant telefonu – tai taip pat prašome paminėti.
- Rezervuoti telefonu: +370 656 05942
Rezervuoti vakarienę čia