Atnaujintame restorano meniu - ateities mityba

Atnaujintame restorano meniu - ateities mityba

Tvarumas virtuvėje ir ateities mityba. Taip, trumpai galima apibūdinti atsinaujinusį restorano meniu. Ant Galvės ežero kranto įsikūręs restoranas „Apvalaus stalo klubas“ prieš kelis metus pradėjo vadovautis tvarumo filosofija „0 km linija“. Jos tikslas yra atrasti dar neatskleistus „skonio perl Plačiau



Naujo restorano meniu pristatyme dalyvavo garsūs žmonės

Naujo restorano meniu pristatyme dalyvavo garsūs žmonės

Žinomi veidai domėjosi tvaria ateities mityba ir grožėjosi Trakų pilies vaizdais Ketvirtadienį žinomi veidai Trakuose buvo pakviesti susipažinti su moderniai interpretuotais lietuviškais skoniais bei įvertinti atnaujintą restoraną. Pagrindine vakaro ašimi tapo tvarumas virtuvėje bei ateities mityba. Vakarą papuo& Plačiau



Trakų pilis palauks: priešais salą kepamos gurmaniškos picos 

Trakų pilis palauks: priešais salą kepamos gurmaniškos picos 

Atrodo, ir į Lietuvą atkeliauja naujausias pasaulio kulinarijos mados šauksmas – garsiausi virtuvės meistrai iš prabangių restoranų kraustosi arčiau žmonių ir gamina kasdienį maistą mažuose restoranuose, picerijose ar net gatvėje. Istorinė Lietuvos sostinė Trakai pakerėjo pripažintiems Ispanijos, Azijos, Vokietij Plačiau



Picas kurs gourmet šefas Javier Lopez

Picas kurs gourmet šefas Javier Lopez

Picą mėgsta kiekvienas. Net ir tie, kurie sako, kad nemėgsta! Štai kodėl naujojo picerijos „Bona“ meniu širdimi tapo būtent pica. Ir ne bet kokia - o gurmaniška! Ir jei kam atrodo, kad picą gali iškepti bet kas, galvokite iš naujo – tobulos, gurmaniškos picos kepėjas turi Plačiau



Į restoraną sugrįžo mūsų mylimas šefas Edgaras Rutkauskas

Į restoraną sugrįžo mūsų mylimas šefas Edgaras Rutkauskas

"Į gerą vietą gera grįžti" - taip sako šefas Edgaras Rutkauskas, grįžęs į Apvalaus Stalo Klubas Restaurant and Hotel virtuvę. Ir vėl galėdamas tarsi rašytojas Goethe kurti naujus patiekalus ir siekti aukščiausio rezultato, puoselėti tobulėjimo bei kūrybos kultūrą, ir kelti itin aiškius tikslus Plačiau



Restorane priėmėm Trakuose koncertavusius „The Rupo“ narius

Restorane priėmėm Trakuose koncertavusius „The Rupo“ narius

Ir mes, “Apvalaus stalo klubo” komplekso kolektyvas, kartu šėlome su “The Roop”. Geltonąją bangą visoje Europoje kėlusių Vaidoto, Roberto ir Manto " Lets discoteque" nepaliko abejingų. Let’s discoteque, let’s dance alone. Pasitinkame vasarą ir siunčiame visiems geros nuotaikos Plačiau



Saulė leidžiasi už:

Saulę lydėkite – ramybės įkvėpkite

Pažvelkite

Mūsų picos - kitokios: sveikesnės, gurmaniškos ir praturtintos išskirtiniais ingredientais 

Džiovintų pomidorų riekelės vietoj įprasto pomidorų padažo, gabalėlis tuno, baravykų padažas, tobulas, gurmanų vertinamas trumų skonis.24 valandas brandinama tešla, iš kurios gaminamas netaisyklingos formos plonas, lengviau virškinamas ir sveikesnis picos padas su išsipūtusiais traškančiais kraštais. „Mūsų picos – kitokios, kad jas sukurtume, įdėjome visą savo patirtį, įgūdžius ir daug fantazijos“, – sako mūsų picų meniu autorius, prabangių restoranų virtuvės šefas Javier Lopez. 

Daugiau informacijos

Atnaujintame restorano meniu - ateities mityba

Daugiau informacijos