Kas mes?

Kas mes?

Jau daugiau nei tris dešimtmečius turime aiškų tikslą: tapti geriausiu įvairiapusės gastronominės patirties ir pramogų kompleksu Trakuose bei Vilniaus regione. Susitelkę šiam tikslui maksimaliai rūpinamės kiekvienu savo svečiu, atvykstančiu iš Lietuvos bei užsienio. Todėl išlydėti lankytojus su pač Plačiau



Kodėl mes?

Kodėl mes?

· Siūlome įvairiapuses paslaugas, o mūsų kasdienybė kupina skirtingų iššūkių. Tai – puiki erdvė profesiniam ir asmeniniam tobulėjimui. · Kuriame gastronominės mentorystės tradicijas. Tai – įkvėpimas mokytis iš geriausių; · Turime aiškią struktūrą, planu Plačiau



Kas mums svarbu?

Kas mums svarbu?

Svetingumas mums – didžiausia vertybė. Tačiau esame svetingi ne tik iš prigimties. Svečius priimti nuolatos mokomės. Tai darome ugdydami atsakomybes, būdami iniciatyvūs, inovatyvūs, ambicingi. Šis procesas – kūrybiškas, jaudinantis, kupinas naujovių, įkvepiantis domėtis, tobulėti, augti kasdien. Pasiekt Plačiau



Kodėl tu?

Kodėl tu?

· Ieškai šeimos, kuri – didelė, gerbianti, rūpestinga ir svetinga? · Nori dalintis asmenine patirtimi bei žiniomis? · Sieki partnerystės su savo srities profesionalais? · Išsiilgai aiškaus darbo grafiko ir funkcijų? · Svajoji apie įkvepian Plačiau



Prisijunk

Prisijunk

Svajoji apie įkvepiantį darbą? Nori dirbti malonioje ir draugiškoje aplinkoje? Ir nuolat tobulėti? Prisijunk prie mūsų! Plačiau



Ieškome darbuotojų

Ieškome darbuotojų

Viešbučio administratorius (-ė) „Apvalaus stalo klubo“ viešbutis yra įsikūręs „Apvalaus stalo klubo“ svetingumo komplekse, pačioje Trakų širdyje, ant Galvės ežero kranto, priešais istorinę Trakų pilį. Tai jaukus, 17 kambarių, prancūzišku stiliumi įrengtas viešbutis Plačiau



Saulė leidžiasi už:

Saulę lydėkite – ramybės įkvėpkite

Pažvelkite

Mūsų picos - kitokios: sveikesnės, gurmaniškos ir praturtintos išskirtiniais ingredientais 

Džiovintų pomidorų riekelės vietoj įprasto pomidorų padažo, gabalėlis tuno, baravykų padažas, tobulas, gurmanų vertinamas trumų skonis.24 valandas brandinama tešla, iš kurios gaminamas netaisyklingos formos plonas, lengviau virškinamas ir sveikesnis picos padas su išsipūtusiais traškančiais kraštais. „Mūsų picos – kitokios, kad jas sukurtume, įdėjome visą savo patirtį, įgūdžius ir daug fantazijos“, – sako mūsų picų meniu autorius, prabangių restoranų virtuvės šefas Javier Lopez. 

Daugiau informacijos

Atnaujintame restorano meniu - ateities mityba

Daugiau informacijos