Picas kurs gourmet šefas Javier Lopez

 

Picą mėgsta kiekvienas. Net ir tie, kurie sako, kad nemėgsta! Štai kodėl naujojo picerijos „Bona“ meniu širdimi tapo būtent pica. Ir ne bet kokia - o gurmaniška! Ir jei kam atrodo, kad picą gali iškepti bet kas, galvokite iš naujo – tobulos, gurmaniškos picos kepėjas turi žinoti daugybę dalykų – išmanyti maisto kultūrą, meistriškai derinti produktus, improvizuoti, atrasti kiekvieno ingrediento ypatingas savybes ir, žinoma, paruošti ypatingą jos pagrindą. Dėl to Virtuvės virtuozas - komplekso šefas – ispanas Javier Lopez - meta iššūkį ir pristato ypatingo skonio gurmaniškas picas. “Mūsų picos – kitokios, kad jas sukurtume, įdėjome visą savo patirtį, įgūdžius ir daug fantazijos“, – sako virtuvės šefas J. Lopezas ir priduria, kad pasaulyje pastaruoju metu ryškėja tendencija į paprastus restoranus kviestis patyrusius, prabangiuose restoranuose dirbančius šefus. Jų misija – kasdienį, pažįstamą maistą pakylėti į kitas skonio aukštumas. Taip geriausių virtuvės šefų sugebėjimai pasiekia kuo daugiau žmonių, o išskirtinius skonius jie gali ragauti paprastoje aplinkoje. Nuo 2011 m. Javier dirbo aukštai vertinamuose Lietuvos bei tarptautiniams tinklams priklausančiuose viešbučių restoranuose. Įvairiapusę šefo patirtį Javier sukaupė ne tik Baltijos šalyse, bet ir dirbdamas su Michelin žvaigždutes turinčiais šefais užsienyje. Javier yra ne tik talentingas patiekalų kūrėjas, bet ir puikus vadovas.

Užsukite ir paragaukite gurmaniškų Javier Lopez kurtų picų.