Mėgaukitės rinktiniu mūsų ir užsienio šefų meniu
Didžiuojamės savo meniu, pristatančiu mūsų kulinarijos virtuozų ir geriausių užsienio šefų gastronominius kūrinius. Juos siūlome kiekvienam gurmanui, vertinančiam tikrą meistrystę virtuvėje. Siekdami brandinti gastronominę kultūrą šalyje, ėmėmės kulinarinės mentorystės, į savo restoraną kviesdami atvykti, dalintis žiniomis bei jas tobulinti kompetentingus užsienio šefus.
Pas mus yra viešėję, pamokas vedę ir specialias vakarienes ruošę patyrę meistrai.Tai „Michelin“ žvaigždute įvertintas italų šefas Pasquale Palamaro, taipogi – Mickey Bhoite, Nello Iervollino, Ragnaras Omarssonas, Sergio Bastard, Juris Dukalskis, Rado Mitro. Naujausią restorano meniu išpuoselėjo mūsų šefas ir kūrybingas eksperimentuotojas Edgaras Rutkauskas, „Bona Pizzeria“ ir „Bona Relaxeria“ gurmaniškas picas kūrė gourmet šefas Javier Lopez, o grilio patiekalus paruošė grilio meistras Aleksandras Buiko.
Pas mus yra viešėję, pamokas vedę ir specialias vakarienes ruošę patyrę meistrai.Tai „Michelin“ žvaigždute įvertintas italų šefas Pasquale Palamaro, taipogi – Mickey Bhoite, Nello Iervollino, Ragnaras Omarssonas, Sergio Bastard, Juris Dukalskis, Rado Mitro. Naujausią restorano meniu išpuoselėjo mūsų šefas ir kūrybingas eksperimentuotojas Edgaras Rutkauskas, „Bona Pizzeria“ ir „Bona Relaxeria“ gurmaniškas picas kūrė gourmet šefas Javier Lopez, o grilio patiekalus paruošė grilio meistras Aleksandras Buiko.